Dentalni turizam Banja Luka

Dentalni turizam Banja Luka – u Banja Luci je prilično popularan koncept, jer mnogi ljudi širom svijeta traže povoljne i kvalitetne dentalne usluge. Banja Luka, kao glavni grad Republike Srpske, nudi širok spektar usluga, uključujući stomatološke usluge, a poznata je i po svojim prirodnim ljepotama i turističkim atrakcijama.

Opis

U Banja Luci postoje brojni stomatološki centri koji pružaju različite usluge, uključujući implantologiju, ortodonciju, estetsku stomatologiju i druge. Cijene su relativno povoljne u odnosu na zemlje zapadne Europe, a kvaliteta usluga je na visokom nivou.

Turisti koji žele posjetiti Banju Luku zbog stomatoloških usluga mogu se odlučiti za različite opcije smještaja, od hotela do apartmana. Također, mogu uživati u lokalnoj kuhinji, posjetiti muzeje i druge turističke atrakcije.

Ukratko, dentalni turizam u Banja Luci može biti sjajan izbor za one koji žele kvalitetne i povoljne stomatološke usluge, dok istovremeno istražuju kulturne i prirodne znamenitosti ovog predivnog grada.

Stomatološka ordinacija “Dr Čavić” posebnu pažnju i vrijeme poklanja pacijentima iz inostranstva. Svjesni smo da je potrebna određena doza hrabrosti pri odluci da svoje povjerenje poklonite ljekaru iz strane zemlje te iz tog razloga želimo Vaš boravak u našoj ordinaciji i našem gradu učiniti prijatnim iskustvom.

Saradnju obično počinjemo razmenom e-mailova, tumačenjem ortopan snimka koji nam šaljete i na osnovu kojeg Vam možemo dati približnu procjenu stanja Vaših zuba i potencijalna rješenja Vašeg problema, a u skladu sa Vašim mogućnostima. Poštujući Vaše vrijeme, sve stomatološke intervencije možemo izvesti u vremenskom roku koji Vama odgovara, prilagođavajući se Vama i Vašim obavezama.

Za grupne dolaske pacijenata (4-8 pacijenata) organizujemo besplatan prevoz u oba pravca, iz većine evropskih zemalja.

Za sve pacijente čiji iznos dentalnih intervencija prelazi 1.500 EUR omogućili smo BESPLATAN:

  • Smeštaj u luksuznom apartmanu
  • Transfer od apartmana do ordinacije i nazad
  • Telefon sa karticom koji možete koristiti dok ste u Banjaluci, kako bismo bili u stalnom kontaktu sa Vama
  • Konsultacije sa našim doktorima, koji će Vam u periodu Vašeg boravka biti na raspolaganju 24h
  • Broj menadžera ordinacije, koja će Vam 24h biti na raspolaganju za svaku vrstu snalaženja i eventualnih poteškoća prilikom boravka u Banjaluci

Rezervišite termin

Ostale usluge

Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedeljom Ne radimo
Zašto odabrati nas

Bolji dan počinje s ljepšim osmijehom.

Klijenti o nama

Scroll to Top